Individuele handelszaak te huur in Leuven

 3.750 p/m


Celestijnenlaan 52/D
3000 Leuven

117 m²
Waze

Individuele handelszaak te huur in Leuven

 3.750 p/m


Celestijnenlaan 52/D
3000 Leuven

117 m²

Nieuwbouw commercieel pand in Heverlee, beschikbaar vanaf december 2024

Bent u op zoek naar een moderne en perfect gelegen commerciële ruimte voor uw onderneming? Dit nieuwbouwpand in Heverlee biedt alles wat u nodig heeft om uw zaak succesvol te laten groeien. Gelegen aan de strategisch belangrijke Celestijnenlaan, vlakbij de Arenberg campus en Imec, is dit de ideale locatie voor bedrijven die willen profiteren van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Ideaal als kantoor, vrije beroepen, fitness,...

Beschrijving van het pand:

Nieuwbouw: Het pand is momenteel in aanbouw en zal in december 2024 klaar zijn voor gebruik. Dit biedt u de unieke kans om de afwerking naar eigen smaak en behoeften aan te passen.
Locatie: Gelegen aan de Celestijnenlaan, een belangrijke verbindingsweg in Heverlee, met directe nabijheid van de Arenberg campus en het wereldbekende onderzoekscentrum Imec.
Flexibiliteit: Het pand kan eventueel samen met het naastgelegen pand, nummer D, gehuurd worden, voor extra ruimte en mogelijkheden. Samen zit je dan aan 340 m²
Tuinpaviljoen: In de achterliggende tuin bevindt zich een charmant tuinpaviljoen dat ook te huur is, ideaal als extra vergaderruimte, ontspanningsruimte voor medewerkers of een unieke plek voor evenementen. Huurprijs 1650 €
Parkeergelegenheid: Mogelijkheid tot het bijhuren van een tiental parkeerplaatsen, wat een groot voordeel biedt voor uw medewerkers en klanten. (met laadpaal mogelijk)

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in een van de meest gewilde commerciële locaties van Heverlee. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw interesse kenbaar te maken.

Uw toekomst begint hier, in Heverlee!

Huurprijs 3750 €
Huurprijs commerciële ruimte E: 5500 €
Huurprijs Tuinpaviljoen: 1650 €

De voortuin en achteraan zullen nog volledig aangelegd worden.

Financieel en beschikbaarheid

Prijs
€ 3.750 per maand

Gebouw

Bewoonbare opp.
117,0 m²
Constructie
Halfopen
Verdieping(en)
1

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Keuken
8,0 m²
Terras
Nee

Ligging

Ligging
Administratief centrum

Garage

Binnenparking
Ja

Comfort

Alarm
Ja

Uw makelaar

Patrice
Patrice Van Heers
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Patrice, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?
Ik stel mij kandidaathuurder
Leuven
Over Leuven

Welkom in Leuven!

Stad op mensenmaat. Centraal in België en helemaal zichzelf.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés & restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.

Een prachtige vastgoed stad vol met investeringsvastgoed, studentenkamers en prachtige parels van woningen.